Sluiten

Ontmoet de pinguïns

Je hoeft niet naar de Zuidpool te vliegen om pinguïns te ontmoeten. Een vliegticket naar Dubai is al voldoende. In het overdekte skiresort Ski Dubai leven ezelspinguïns (Gentoo pinguïns) en koningspinguïns. Nee, je hoeft niet bang te zijn dat ze ineens de piste oversteken terwijl je jouw afdaling aan het maken bent. De pinguïns hebben hun eigen leefomgeving binnen Ski Dubai, compleet met privézwembad en een uitzichtsplatform.

Enkele keren per dag komen de pinguïns een kijkje nemen in het publieke deel van het Snow Park. De prachtige dieren zijn dan zichtbaar voor bezoekers aan het sneeuwpark, voor mensen op de piste en voor toeschouwers achter de ramen. Een mooi moment is als de pinguïns hun dagelijkse pinguïnmars door het Snow Park lopen, onder begeleiding van de pinguïntrainers.

Pinguïns ontmoeten

Via de zogenaamde Penguin Encounters kun je de pinguïns ontmoeten. De tarieven zijn afhankelijk van welk pakket je boekt. Let op! Het meenemen van fotocamera’s of mobiele telefoons tijdens de ontmoeting met pinguïns is niet toegestaan. De ontmoetingsprogramma’s duren ongeveer 40 minuten.

Alle mogelijkheden en tarieven staan op de officiële website.

Ontmoet de pinguins
Afbeelding van PollyDot via Pixabay