Sluiten

Underwater Zoo

Underwater Zoo

De Underwater Zoo is een dierentuin die bestaat uit verschillende aquaria. Hierin kun je uiteenlopende vissen en andere dieren die in of rondom de zee leven te bewonderen zoals piranha’s, ananasvissen, zeepaardjes, otters, pinguïns, krokodillen, otters, koraalduivels, krabben en haaien. De onderwaterdierentuin biedt een mooi overzicht van de verschillende dieren die je in de zeeën en oceanen aan kunt treffen.

De Dubai Underwater Zoo is te vinden in de Dubai Mall, op de tweede verdieping. Deze attractie zit boven het Dubai Aquarium en vormt eigenlijk samen met het grote aquarium één attractie: de Dubai Aquarium en Underwater Zoo. Als je kaartjes gaat kopen voor de Underwater Zoo dan zit daar automatisch entree tot de haaientunnel van het Dubai Aquarium bij. Hierbij loop je door een tunnel die dwars door het aquarium heen gaat, waardoor je de haaien en roggen om je heen ziet zwemmen. Deze Aquarium Tunnel is vergelijkbaar met die we in de Nederlandse dierentuin Blijdorp aantreffen.

Underwater Zoo

De Underwater Zoo is leuk en leerzaam voor jong en oud. Als je de Underwater Zoo (en de de Aquarium Tunnel) wilt bezoeken, trek daar in totaal dan ongeveer een uur tot anderhalf uur voor uit. Mocht je extra’s bijboeken zoals een blik achter de schermen, het voeren van vissen of zelfs duiken tussen de haaien dan moet je daar uiteraard extra tijd voor bijtrekken.

Praktische informatie

De Underwater Zoo is alle dagen geopend van 10:00 uur ’s morgens tot 23:0o uur (in het weekeinde tot middernacht). De laatste toegang is een half uur voor sluitingstijd. Toegangskaarten voor Dubai Aquarium en Underwater Zoo koop je aan de kassa. Dit geldt ook voor de extra activiteiten zoals het duiken of snorkelen tussen de haaien.

Actuele tijden, pakketten en prijzen vind je op de officiële website van Dubai Aquarium en Underwater Zoo.