Sluiten

Voordelig naar Dubai tijdens de KLM Real Deal Dagen

Gepubliceerd op 12 september 2023 / Geschreven door Patrick van Zundert

KLM Real Deal Dagen

Nu vliegen steeds duurder wordt, is het des te interessanter om te wachten op de beste aanbiedingen voor vliegtickets. Nederlanders die op zoek zijn naar goedkope vliegtickets naar Dubai wachten bijvoorbeeld de aanbiedingen van KLM af. Vroeger waren dat bijvoorbeeld de Werelddeal Weken die twee keer per jaar voor een boekingsgolf zorgden, tegenwoordig heeft KLM de Real Deal Dagen. Dit is eigenlijk de nieuwe versie van de vroegere Werelddeal Weken. De kortingen voor vliegtickets kunnen tijdens deze actieperiode oplopen tot honderden euro’s voor de verwegbestemmingen. Binnen Europa bedraagt de korting vaak een paar tientjes op de prijs die normaal als laagste gehanteerd wordt.

Real Deal Dagen 2023

Vandaag starten de KLM Real Deal Dagen 2023 met aanbiedingen naar meer dan 60 vliegbestemmingen van KLM en partners. De populaire vliegbestemming Dubai zit ook weer tussen de aanbiedingen. KLM biedt nu tijdelijk retourtickets vanaf Amsterdam naar Dubai aan vanaf € 639,- per persoon (*). Voor dit bedrag mag je comfortabel met KLM naar Dubai vliegen, terwijl je onderweg gratis kunt genieten van het onboard entertainment, koele drankjes, maaltijden en snacks. Voor het meenemen van ruimbagage zul je wel moeten bijbetalen. Na je verblijf in Dubai brengt KLM je op eenzelfde manier weer terug naar Nederland.

Wil je extra comfortabel naar Dubai vliegen? Ook de business class tickets naar Dubai zijn tijdens de KLM Real Deal Dagen in de aanbieding. Tijdelijk kun je vanaf € 2969,- in alle comfort van de business klasse naar Dubai vliegen. Dat betekent extra comfortabele stoelen die je in enkele seconden om kunt toveren naar een bed, een groter scherm om films op te kijken en maaltijden van een hoogwaardiger niveau, waarbij je de beter wijnen geserveerd kunt krijgen.

De aanbiedingen zijn te boeken tot en met woensdag 20 september 2023. Houd er rekening mee dat het aantal stoelen tegen het aanbiedingstarief beperkt is. Wil je voordelig naar Dubai vliegen? Boek dan op tijd je vliegticket via klm.com.

Handig om te weten

Wat moet je verder nog weten over de voordelige vliegtickets naar Dubai tijdens de KLM Real Deal Dagen? De website 5dingendiejemoetweten.nl heeft de 5 dingen die je moet weten over de KLM Real Deal Dagen voor je op een rijtje gezet.

(*) Per boeking brengt KLM € 10,- boekingskosten in rekening