Sluiten

Vliegtickets naar Dubai in de aanbieding bij Emirates

Gepubliceerd op 25 maart 2024 / Geschreven door Patrick van Zundert

De prijzen van vliegtickets vanaf Amsterdam naar Dubai zijn het afgelopen jaar gemiddeld zo’n 10 tot 30 procent gestegen ten opzichte van het jaar daarvoor. Dat heeft meerdere oorzaken: inflatie, hogere belastingen voor vertrek vanuit Nederland en een toegenomen vraag naar vliegtickets. De tijden dat je met luchtvaartmaatschappij Emirates voor pakweg 500 tot 600 euro naar Dubai kon vliegen zijn over. De gemiddelde vanaf-prijzen voor een retourticket Amsterdam-Dubai liggen op dit moment op 768 euro voor de economyklasse en op 3802 euro per persoon voor de business class van Emirates.

Gelukkig heeft Emirates van tijd tot tijd aanbiedingen, warbij er een korting wordt gegeven op de normale vliegtickettarieven. Vanaf vandaag gelden er voor ruim twee weken speciale kortingstarieven voor vluchten van Amsterdam naar Dubai. De speciale tarieven zijn per persoon voor retour een vlucht met vertrek vanaf Amsterdam en inclusief alle belastingen, kosten en toeslagen vanaf 25 maart 2024, onderhavig aan wisselkoersen en beschikbaarheid.

De actietarieven

Dit zijn tijdelijk de laagste prijzen voor vluchten van Amsterdam naar Dubai met Emirates:

Economy retour vanaf € 742 p.p.
Business retour vanaf € 3358 p.p.

Deze tarieven zijn te boeken vanaf 25 maart tot en met 12 april 2024 voor vluchten met vertrek tussen 2 april en 26 juni 2024. Op = op.

Ga naar emirates.com/nl/ om de actietarieven te bekijken en de vliegtickets te boeken.

Vliegtickets naar Dubai in de aanbieding bij Emirates