Sluiten

Vliegtickets Arke

Gepubliceerd op 25 maart 2015 / Geschreven door Patrick van Zundert

Vliegtickets Arke

Arke is één van de luchtvaartmaatschappijen waarmee je naar Dubai kunt vliegen. De vliegtickets van Arke behoren gemiddeld genomen tot de goedkoopste vliegtickets die je kunt kopen voor vluchten tussen Amsterdam en Dubai. Wij hebben alle informatie over Arke Dubai vliegtickets op een rijtje gezet.

Vluchten

Arke vliegt twee keer per week van Amsterdam Schiphol Airport naar Al Maktoum International Airport. De heenvluchten zijn op donderdag en zondag (aankomst vrijdagochtend en maandagochtend). De retourvluchten vanuit Dubai worden op vrijdag en maandag uitgevoerd. Alles over de vluchten van Arke naar Dubai lees je op de pagina ‘Met Arke naar Dubai vliegen‘.

Prijzen vliegtickets

Arke biedt de goedkoopste vliegtickets tegen lage prijzen aan. Afhankelijk van de vertrekdata en het boekingsmoment betaal je bij Arke voor de goedkoopste tickets ergens tussen de 259 en 319 euro voor een retour. Hiermee zet Arke een zeer concurrerende prijs weg. Bij losse vliegtickets komt er altijd nog 15 euro aan boekingskosten bij.

Drie prijsniveau’s

Voor de vluchten naar Dubai kent Arke drie reisklassen en prijsniveau’s. De toeslag die betaald moet worden voor de twee hogere reisklassen is variabel. De goedkoopste stoelen zijn de Economy-klasse. Hierbij heb je minstens 76 centimeter beenruimte en moet je voor de meeste services bijbetalen. De Comfort-klasse biedt minstens 84 centimeter beenruimte, waarbij je net als bij de Economy-klasse nog steeds voor de meeste zaken bij moet betalen. De comfortabelste manier van reizen bij Arke (op vluchten naar Dubai) is de Premium Comfort-klasse. Je hebt dan een riante beenruimte van minstens 94 centimeter en krijgt eten en drinken gratis aan boord. Ook mag je gratis ruimbagage meenemen.

Bijbetalen

Bij Arke moet je voor de volgende zaken bijbetalen:

– ruimbagage (*)
– online inchecken met stoelreservering
– maaltijden (**)
– drankjes (**)

(*) in Premium Comfort 20 kilo p.p. gratis
(**) in Premium Comfort gratis

Arke is TUI geworden

Inmiddels heet Arke al een tijdje TUI. De namen Arke en Arkefly zijn verdwenen. Tegenwoordig hebben we het over TUI en TUIfly.