Sluiten

Vervoer in Dubai

In Dubai kun je kiezen uit veel verschillende manieren van transport. Je kunt zelf een auto huren, je met een limousine laten verplaatsen of een taxi nemen. De taxi’s in Dubai zijn overigens opvallend goedkoop in vergelijking tot Nederland. Wil je met het openbaar vervoer reizen? Dat kan ook in Dubai. De metro, bus en tram zorgen ervoor dat je veel plekken in Dubai vrij gemakkelijk en goedkoop kunt bereiken.

Auto huren in Dubai

auto huren

Een huurauto geeft je de vrijheid om Dubai te verkennen in een eigen tempo, waarbij je niet afhankelijk bent van taxi’s, drukke metro’s of bussen.

lees verder
Autorijden in Dubai

autorijden

Je kunt jezelf in Dubai prima verplaatsen per auto. Steeds meer toeristen kiezen er dan ook voor om een auto in Dubai te huren en zelf op pad te gaan.

lees verder
fietsen in Dubai

fietsen

Fietsen in Dubai wordt steeds populairder. In verschillende gebieden zijn er fietspaden aangelegd en je kunt fietsen huren via een automatisch fietsverhuursysteem.

lees verder
Dubai Metro

openbaar vervoer

In Dubai kun je uitstekend met het openbaar vervoer reizen. Metro, tram, bus en taxi's zorgen ervoor dat je overal in Dubai kunt komen.

lees verder