Sluiten

Vakantie in Dubai

Het toerisme speelt een belangrijke rol in Dubai. De sector is uitgegroeid tot een belangrijke pijler van de lokale economie. De vele miljoenen toeristen die Dubai bezoeken brengen miljarden dirhams in het laatje. Dit geld wordt grotendeels weer in Dubai en het toerisme geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat Dubai nog verder door kan groeien als toeristische bestemming.

Vanuit Nederland kun je bij verschillende reisorganisaties een vakantie naar Dubai boeken. Je kunt er ook voor kiezen om een los vliegticket te kopen om vervolgens zelf een hotel, appartement of zelfs een villa met privézwembad te huren. Op AllesoverDubai lees je alles over vakanties naar Dubai.

Hotel The Westin Mina Seyahi Beach Resort en Marina

all inclusive

Ontspannen en onbeperkt genieten van de lekkerste hapjes en drankjes: in Dubai kun je geweldige all inclusive vakanties vieren. Alle info en de top 5 all inclusive hotels in Dubai.

lees verder
goedkoopste reisperiodes

goedkoopste reisperiodes

Wil je zo goedkoop mogelijk naar Dubai reizen of zoveel mogelijk luxe krijgen voor zo weinig mogelijk geld? Dat doe je vooral door de juiste reisperiodes te kiezen.

lees verder
reisaanbieders

reisaanbieders

Een vakantie naar Dubai boeken. Bij deze reisaanbieders kun je complete vakanties naar Dubai regelen of reisonderdelen los boeken.

lees verder
Vliegen naar Dubai

vliegen naar Dubai

Alles over vliegen naar Dubai: luchthaven info, de beste airlines, de vliegtijden en hoe je de goedkoopste vliegtickets naar Dubai kunt kopen.

lees verder