Sluiten

The Beach

The Beach

Gedurende de eerste jaren dat Dubai Marina, Jumeirah Beach Residences en The Walk al volop in gebruik genomen waren ontbrak er iets. Dat iets dat was de aankleding van het strand. Tot medio 2013 was het strand van dit gebied geen eenheid met de achterliggende nieuwe wijk die daar verrees. Sinds het voorjaar van 2014 is dit opgelost. Mijn gebeden zijn verhoord en “The Beach” is een feit. Eindelijk een symbiose van strand met een prachtige toeristische wijk. Eindelijk een echt strandleven in Dubai, zoals het eigenlijk hoort te zijn.

Wat is The Beach dan? The Beach is een openlucht winkelcentrum gelegen aan het strand. The Beach biedt winkels, restaurants, een bioscoop en een openluchtbioscoop. Een wandelpromenade verbindt The Beach met het strand. Langs de wandelpromenade is ook een speciaal pad aangelegd voor joggers en hardlopers. Dit roodkleurige pad is gemaakt van licht verend materiaal, waardoor de grootste schokken door de ondergrond gedempt worden.

De wandelpromenade heeft een lengte van ongeveer één kilometer. Langs de promenade vind je bankjes waar je kunt uitrusten en lekker even van de omgeving kunt genieten. Er zijn verder een aantal fitness-plekken geplaatst langs de wandelpromenade, zodat je in de buitenlucht kunt werken aan je persoonlijke fitheid.

The Beach

Uniek voor The Beach zijn de fraai vormgegeven douche- en omkleedmogelijkheden. Geen standaard hokjes, maar organisch vormgegeven bouwwerken die perfect in de omgeving passen. Zowel voor bezoekers aan The Walk als aan het strand is The Beach een duidelijke toegevoegde waarde. Gelukkig kun je je auto tegen betaling parkeren in een parkeergarage. Het toevoegen van parkeermogelijkheden was hard nodig, omdat door de aanleg van The Beach de gratis parkeerplekken ten zuiden van het Hilton Jumeirah Hotel moesten wijken.

Top

4 hotels aan The Beach

 1. Sheraton Jumeirah Beach
  Sheraton Jumeirah Beach

  Sheraton Jumeirah Beach is al jarenlang een begrip aan een van de mooiste stranden van Dubai. Dit is een van de weinige hotels die direct aan het strand ligt.

  Bekijk info en prijzen
 2. Amwaj Rotana
  Amwaj Rotana

  De uitzichten vanuit vijfsterrenhotel Amwaj Rotana op het strand en Bluewaters zijn kortweg fenomenaal te noemen. Vanuit het hotel loop je zo het strand op.

  Bekijk info en prijzen
 3. Hilton Dubai Jumeirah Beach
  Hilton Dubai Jumeirah Beach

  Het luxueuze en comfortabele Hilton Dubai Jumeirah Beach heeft volgens velen de mooiste ligging aan The Beach. Niet voor niets is het Hilton een van de populairste hotels aan The Beach.

  Bekijk info en prijzen
 4. Hilton Dubai The Walk
  Hilton Dubai The Walk

  Hilton Dubai The Walk is de ideale keuze als je met het gezin een vakantie aan The Beach wilt vieren. Hier verblijf je met maximaal 6 personen in een appartement.

  Bekijk info en prijzen