Sluiten

Dubai restaurant reviews

Uit eten gaan is een van de vele geneugten die in Dubai te beleven valt. Je kunt in Dubai uit meer dan duizend restaurants en andere horecazaken kiezen om eens lekker uit te gaan eten. Menig foodblog en reissite vertelt je wat hun favoriete plekjes in Dubai zijn om te gaan ontbijten, brunchen, lunchen of dineren.

Ondanks al die info die via websites en social media gegeven wordt, ontvingen wij met regelmaat de vraag wat nou onze ervaringen zijn met verschillende restaurants in Dubai. Dit heeft geleid tot onderstaande Dubai restaurant reviews, waarin we op onze manier de culinaire ervaringen in Dubai met jullie willen delen.

Laatste Dubai restaurants reviews

Royal Orchid

Royal Orchid

Geurige curry, smaakvolle gebakken rijst en een uitstekende portie saté... dat is wat Thais restaurant Royal Orchid te bieden heeft.

bekijk review

Wakame

Japans restaurant Wakame is gevestigd in hotel Sofitel Downtown Dubai.

bekijk review
Review restaurant Umai

Umai

Restaurant Umai presenteert zichzelf als een vertegenwoordiger van de moderne Aziatische keuken.

bekijk review
ribstuk bij Butcha Steakhouse & Grill

Butcha

Het woord Butcha is afgeleid van 'butcher', slager dus. Het is in dit restaurant daarom vooral vlees wat op de menukaart staat.

bekijk review
Review restaurant Asia Asia

Asia Asia

Restaurant Asia Asia bezoek je niet alleen voor het lekker Aziatische eten. Ook de locatie is de moeite waard.

bekijk review
Porterhouse Steaks & Grills

Porterhouse Steaks & Grills

Porterhouse Steaks & Grills is een feest voor vleesliefhebbers. Dit restaurant is gevestigd in Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa, één van de tophotels van Dubai.

bekijk review
restaurant The Rib Room

The Rib Room

We komen superlatieven tekort om te beschrijven hoe we de overweldigend de zesgangenbrunch in The Rib Room ervaren hebben.

bekijk review
restaurant Leventine

Leventine

Restaurant Leventine is één van de restaurants in het enorme Atlantis The Palm hotel. Arabische sferen heersen in Leventine, waar de Libanese keuken de gasten verwent.

bekijk review
Real Madrid Café

Real Madrid Café

Aan The Beach is het enige restaurant van Dubai gevestigd dat de officiële naam van Real Madrid draagt. Real Madrid Café ligt aan een geweldig strand.

bekijk review
Al Hambra

Al Hambra

Al Hambra is één van de tientallen restaurants in het Madinat Jumeirah complex. Al Hambra is een Spaans restaurant dat gelegen is in het Al Qasr hotel.

bekijk review
Blue Barjeel

Blue Barjeel

Direct aan de Dubai Creek ligt restaurant Blue Barjeel. Dit in Bur Dubai gelegen restaurant serveert heerlijke Libanese gerechten met een prima prijs-/kwaliteitsverhouding.

bekijk review
La Gaufrette

La Gaufrette

In de Dubai Marina zit een vestiging van La Gaufrette. Op het moment dat wij La Gaufrette bezoeken is dit één van de vier zaken die onder deze naam opereren in Dubai.

bekijk review
Restaurant La Postreria

La Postreria

La Postreria is een mediterraan restaurant aan The Beach. Het is één van de horecagelegenheden in de nieuwe paviljoens aan dit populaire strand.

bekijk review
restaurant Moana

Moana

Restaurant Moana is een seafood restaurant. Het restaurant is strak vormgegeven, maar heeft daarbij niet ingeboet aan sfeer en warmte.

bekijk review
Review restaurant Café Bateel

Café Bateel

Café Bateel is een populaire plek aan de Marina Walk (Dubai Marina) waar men graag komt ontbijten of lunchen.

bekijk review
restaurant Marrakech

Marrakech

In restaurant Marrakech kun je heerlijk genieten van de Marokkaanse keuken. Restaurant Marrakech is gevestigd in het Shangri-La hotel.

bekijk review
Eat Greek

Eat Greek

“Eet Grieks” is de letterlijke vertaling de naam van dit restaurant. De naam dekt de lading prima, want de smaken doen je zeker aan Griekenland denken.

bekijk review
Texas Roadhouse

Texas Roadhouse

Texas Roadhouse is een restaurant met een gemaakte Amerikaanse sfeer en waar het eten op culinair vlak weinig geraffineerd is.

bekijk review
kebab bij Abd El Wahab

Abd El Wahab

Het Libanese restaurant Abd el Wahab behoort al jarenlang tot onze favoriete restaurants in Dubai. Geniet van de Libanese keuken en van een geweldig uitzicht.

bekijk review