Sluiten

Dubai hotel reviews

Op het moment dat je op zoek gaat naar een accommodatie, dan zul je ontdekken dat er een enorme keuze is aan mogelijkheden om te overnachten in Dubai. Probeer dan maar eens om een hotel of appartement te vinden dat past bij jouw wensen en budget. Op boekingsplatformen kun je niet blind vertrouwen. Zij zullen mogelijk door middel van de wettelijk toegestane grenzen proberen om jou een hotel te laten boeken waar zij het meeste geld aan verdienen. Vanuit dat perspectief moet je jezelf misschien ook afvragen hoe waardevol de reviews op hotelboekingssites zijn.

Misschien dat onze Dubai hotel reviews je een stukje kunnen helpen. Deze reviews zijn geschreven door een klein team van reisprofessionals die voldoende ervaring en vergelijkingsmateriaal hebben om zaken op een juiste waarde in te schatten. Hieronder vind je de hotelreviews die wij geschreven hebben.

Hotelkamer in het JW Marriot Marquis Hotel Dubai.

JW Marriot Marquis Hotel Dubai

Het mooie JW Marriot Marquis hotel ligt centraal gelegen in Business Bay in Dubai en is bekend om haar 2 iconisch grote torens. JW Marriot is een hotelketen van de Marriot group en behoort tot de luxe klasse van de hotels.

bekijk review
Review hotel Sofitel Jumeirah Beach

Sofitel Jumeirah Beach

Een geliefd strandhotel in Dubai is Hotel Sofitel Jumeirah Beach. Dit prachtige luxueuze 5-sterren hotel is een echte eyecatcher van Dubai Marina, het jachthavengebied van Dubai.

bekijk review
Atlantis The Palm Dubai

Atlantis The Palm Dubai

Het sprookjesachtige Atlantis The Palm is een van de bekendste vijfsterrenhotels in Dubai. Het bijzonder vormgegeven hotel is vooral populair onder toeristen met kinderen.

bekijk review
hotel Sofitel The Palm

Sofitel The Palm

Laat mij maar met de deur in huis vallen: Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa is volgens mij één van de beste hotels van Dubai.

bekijk review
hotel Mövenpick Ibn Battuta Gate

Mövenpick Ibn Battuta Gate

Hotel Mövenpick Ibn Battuta Gate is één van de zuidelijkste hotels in Dubai. Het hotel is gelegen nabij de Ibn Battuta Mall, een middelgroot overdekt winkelcentrum.

bekijk review

Hilton Dubai Creek

Het vijfsterrenhotel Hilton Dubai Creek is inmiddels al een oudgediende in Dubai. Het modern vormgegeven hotel opende in 2001 haar deuren.

bekijk review
Shangri-La Dubai

Shangri-La Dubai

Het Shangri-La Dubai Hotel is een vijfsterrenhotel gelegen in het zakendistrict van Dubai. Het hotel heeft een hoogte van maar liefst tweehonderd meter en telt 43 verdiepingen.

bekijk review
The Address Dubai Marina

The Address Dubai Marina

The Address Dubai Marina is een plaatje als het gaat om moderne architectuur en is een zeer comfortabel hotel, dat prachtig gesitueerd is.

bekijk review