Wij bezochten Moana in maart 2015. Dit was ons tweede bezoek aan het visrestaurant, nadat we een jaar eerder hier al een keer heerlijk gedineerd hadden. De temperatuur van zo’n 28 graden was meer dan aangenaam genoeg om voor een tafeltje op de buitenterras te kiezen. De vriendelijke bediening bracht ons naar een tafeltje. Bij het aanreiken van de kaarten met spijzen en dranken werd er een mandje met een broodassortiment en roomboter geserveerd.
Het is moeilijk kiezen uit de gevarieerde kaart. Er staan verschillende soorten gegrilde vis op, maar ook een ruim assortiment aan sushi en vis in saus. Bij de voorgerechten is het niet anders. Ook hier zagen we een goede mix aan voorgerechten die uiteenliepen van klassieke voorgerechten zoals bisque en garnalencocktail tot aan een aantal eigen smaakcombinaties. Wij kozen voor de bisque en voor tonijntartaar. De bisque was subtiel van smaak, mooi romig en gevuld met onder andere schelpdieren en een ravioli van kreeft.
De tartaar van tonijn was behalve erg lekker vooral ook zeer mooi opgediend. Het rechthoekige bord was gebruikt als een pallet om kleine elementjes op te verwerken zoals verse pesto, salade, een olijventapanade en stukjes mango. Het werd hierdoor een feestelijk geheel.