Sluiten

Openingsdatum en thema Dubai Miracle Garden is bekend

Gepubliceerd op 31 oktober 2018 / Geschreven door Patrick van Zundert

De heropeningsdatum van Dubai Miracle Garden is bekend. Op donderdag 1 november 2018 opent deze wonderlijke bloementuin zijn deuren weer. Deze populaire attractie die in het Guinness World Book of Records staat gaat hiermee het zevende seizoen in. Dubai Miracle Garden is een unieke plek in Dubai en de rest van de wereld. Met maar liefst 100 miljoen bloemen worden er een groot aantal fleurige kunstwerken gemaakt. Omdat er ieder jaar met een ander thema gewerkt wordt, blijft deze attractie ieder jaar de moeite waard.

Met ongeveer 55 duizend bezoekers per week behoort Dubai Miracle Garden tot de populairste attracties in Dubai. De bloementuin is zowel onder inwoners van Dubai als onder toeristen erg populair. Op vrijdagen is het vanwege het weekende over het algemeen het drukst. Dan zie je veel families door het park lopen. Wie wat meer kans wil hebben om de kunstwerken op de foto te zetten zonder dat er mensen op staan die kan beter op een andere dag gaan en dan bij voorkeur vlak na openingstijd.

Disney als hoofdthema

Het thema is dit jaar Disney. Vorig seizoen kon je al een enorme Mickey Mouse in Dubai Miracle Garden bewonderen. Dit jaar krijgt deze beroemde muis gezelschap van veel vriendjes en vriendinnetjes uit de Disney-stal.

Praktische informatie

Dubai Miracle Garden is te vinden aan Al Barsha South 3 in Dubailand. Donderdag 1 november 2018 is de eerste dag dat het park opengaat. De exacte sluitingsdatum is nog niet bekend, omdat dit mede afhankelijk is van het weer de komende winter in Dubai en de staat van de bloemen. Normaliter is het park tot ergens in april geopend.

De entreeprijs bedraagt 50 AED per persoon. Voor kinderen van 3 tot 12 jaar betaal je 40 AED. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen. Dubai Miracle Garden is dagelijks geopend vanaf 9 uur ’s morgens tot 21 uur ’s avonds. In het weekend (vrijdag en zaterdag) is het park twee uur langer geopend. Je kunt hier dan tot 23 uur genieten van de prachtige tuin.

Meer info vind je op de officiële website.