Sluiten

Nieuwe attractie: de Dubai Balloon

Gepubliceerd op 28 maart 2023 / Geschreven door Patrick van Zundert

Dubai Balloon

De nieuwste attractie van Dubai gaat binnenkort de lucht in. Een nieuw hoogteavontuur staat op het punt te vertrekken, en het belooft het meest buitengewone uitzicht vanuit de lucht op de stad te bieden, met grenzeloze ambities.

De Dubai Balloon, vastgemaakt aan het strand van het iconische Atlantis Aquaventure, is een heliumballon die op 31 maart 2023 zijn deuren zal openen voor het publiek. Deze unieke attractie biedt gasten de kans om zich op de top van de wereld te wanen en zich te verwonderen op adrenalinerijke hoogten tot 300 meter, ongeveer drie keer hoger dan een gebouw van drieëndertig verdiepingen.

Met deze unieke ervaring worden inwoners en reizigers geïnspireerd om de spanning van nieuwe avonturen te omarmen en boven de dagelijkse uitdagingen uit te stijgen, om verder te gaan dan het gewone en het leven vanuit een uniek gezichtspunt te bekijken. Na de vlucht van 10 minuten nemen de gasten een stimulerend gevoel van voltooiing, hernieuwde ambities en herinneringen voor het leven mee naar huis.

De Dubai Balloon is strategisch gelegen aan de rand van Palm Jumeirah. Hij biedt een onovertroffen uitzicht op de volledige vorm en structuur van het glamoureuze eiland en biedt ongelooflijke fotomogelijkheden van recordbrekende bezienswaardigheden zoals het grootste waterpark, Aquaventure, de grootste fonteinshow ter wereld in The Pointe, Burj Al Arab, Ain Dubai en op heldere dagen zelfs Burj Khalifa en de skyline van Downtown.

Clair Aichhorn, General Manager van The Dubai Balloon, zegt: “We zijn zo enthousiast dat we iedereen welkom heten om deze nieuwe bucket-list ervaring te proberen en uit te stijgen boven deze prachtige stad die we ons thuis noemen. Ik ben bijzonder trots op dit project en de teams die hard hebben gewerkt om iets spectaculairs te creëren dat de skyline van de stad een nieuwe vorm zal geven en Dubai als bestemming zal verbeteren”.

De Dubai Balloon is gezinsvriendelijk, leuk en veilig voor alle leeftijden. Het is gratis voor kinderen onder de drie jaar en het is ook rolstoel- en kinderwagenvriendelijk zonder gewichtsbeperkingen.

Privécharters en verhuur van exclusieve locaties kunnen worden georganiseerd voor wie op zoek is naar een buitengewone locatie om speciale gelegenheden, verjaardagen of zelfs het ultieme huwelijksaanzoek te vieren. Bedrijfsevenementen en onderscheidende bedrijfsuitjes kunnen nu 300 meter in de lucht plaatsvinden met de hulp van een speciaal evenemententeam.

Ticketopties

De Regular Pass wordt verkocht voor AED 175 voor volwassenen en AED 75 voor kinderen. Dit omvat een vlucht van tien minuten in de vastgemaakte ballon en toegang tot de hoogwaardige winkel.

Fast Pass tickets worden verkocht voor AED 275 per volwassene en AED 125 per kind. Het ticket omvat voorrang bij het instappen en stelt gasten in staat de wachtrij over te slaan. Het Fast Pass ticket is ook inclusief een gratis koffie, thee of frisdrank in de prachtige The Dubai Balloon lounge, een rustig terras met uitzicht op het ongerepte strand en water.

Openingstijden

De Dubai Balloon is zeven dagen in de week geopend.

Dit zijn de openingstijden:
Maandag tot donderdag, 09:00 – 23:00 uur
Vrijdag tot zondag, 09:00 – middernacht

Meer info en social media:

Website: www.thedubaiballoon.com
Instagram: @thedubaiballoon

Fotocredits:

De bij dit artikel geplaatste foto’s zijn eigendom van The Dubai Balloon At Atlantis. Wij hebben toestemming gekregen om deze foto’s te gebruiken. Deze rechten zijn niet overdraagbaar.