Sluiten

Nederlandse Club Dubai

Nederlandse Club Dubai

De Nederlandse Club Dubai is een vereniging voor Nederlands sprekende personen die woonachtig zijn in Dubai. Al sinds 1984 kunnen leden terecht bij Club NL. Vroeger stonden ze bekend onder de naam Nederlandse Vereniging Dubai. De Nederlandse Club Dubai organiseert heel veel activiteiten die vaak een Nederlands tintje hebben. Zo worden Nederlandse tradities zoals de Nieuwjaarsduik, Sinterklaas en Oranjefeesten door de NLV in Dubai voortgezet.

Begeleiding bij verhuizen naar Dubai

Een andere bezigheid van de Club NL is het helpen van mensen die naar Dubai (willen) gaan verhuizen. Door middel van een buddysysteem onder de naam ‘Dubai and I’ krijg je begeleiding en antwoorden op vragen door mensen die al langere tijd in Dubai woont en ervaring heeft met het regelen van allerlei zaken in Dubai. Waar jouw buddy geen antwoord heeft op een vraag, daar kan die op zijn/haar beurt indien nodig weer terugvallen op de kennis en ervaring van andere leden.

Maandelijkse meetings

Club NL heeft iedere maand, met uitzondering van juli en augustus, meetings. Zo is er eens per maand een koffieochtend en komt men eens per maand bij elkaar voor een borrel. Waar en wanneer deze meetings exact plaatsvinden kun je lezen op de agenda van Club NL.

Leuke activiteiten

Ieder jaar organiseert de Nederlandse Club Dubai wel een aantal leuke activiteiten. Deze kunnen uiteenlopen van een Sinterklaasfeest of Oranjefeest tot aan mosselavonden en dagtrips. Op 1 januari kun je deelnemen aan de jaarlijkse nieuwjaarsduik. Dit gebeurt compleet met de oranje Unox-mutsen, maar dan in zeewater met een gemiddelde temperatuur van 23 tot 25 graden Celsius.

Meer informatie

Op de website van de Nederlandse Club Dubai lees je alles over Club NL.