Sluiten

Hoogste infinity pool ter wereld geopend in Dubai

Gepubliceerd op 06 december 2021 / Geschreven door Patrick van Zundert

hoogste infinity pool ter wereld geopend in Dubai

Het lijkt wel alsof het breken van wereldrecords een hobby is in Dubai. Opnieuw heeft dit emiraat namelijk een record gebroken en het is, uiteraard, niet zomaar eentje!

De eerste en hoogste (goh!) 360-graden infinity pool ter wereld is namelijk nu te vinden in Dubai. In de Palm Tower dat op de stam van het bekende palmeiland ligt zit namelijk een vestiging van het super-de-luxe en prestigieuze St. Regis. En wat is nóg een 5-***** hotel in Dubai zonder iets bijzonders?

Het zwembad is onderdeel van AURA Skypool Lounge en bestaat uit het de infinity-pool waar het allemaal om gaat, met serieus groot zonnedek en een restaurant/bar. Het geheel ligt op 200 meter hoogte en biedt een 360-graden uitzicht over Dubai. Vanuit een infinity-pool dus, om precies te zijn!

Als je ervoor kiest om te overnachten in Dubai (en dan specifiek in het St. Regis) dan is de toegang tot dit bizar mooie zwembad gratis. Ben je geen gast, dan kun je kiezen uit verschillende toegangspakketten die beginnen bij 170 AED (€40) voor een ochtend, 200 AED €48 voor avond of 370 AED (€89) voor een hele dag.

100% VIP ervaring

AURA wordt door experts omschreven als een VIP eiland in de lucht, een kruising tussen Nikki Beach en een resort op de Malediven. Oneindige luxe, een waanzinnig uitzicht en service van A tot Z maken het nu al een van de nieuwe hotspots van Dubai. Grote kans dat je een instafamous celebrity tegenkomt.

Je hoeft overigens niet te vrezen voor een lege maag. De hele dag kun je terecht bij de bar waar je alle cocktails en snacks kunt krijgen. Lunchen of dineren met dit uitzicht kan ook; het restaurant van het complex is geopend voor reserveringen en iedereen die het wil kan hier een hapje eten. Dan mag je overigens het zwembad niet in, maar het uitzicht is dan gratis!

hoogste infinity pool - wat een uitzicht!