Sluiten

Ikandy Ultralounge

Ikandy Ultralounge

Tegen zonsondergang worden de ligbedden bij het zwembad van hotel Shangri-La Dubai weggehaald. Er komen dan loungesetjes voor in de plek. Het zwembad is ineens decor geworden van ikandy ultralounge. In de avonduren kun je hier heerlijk buiten relaxen onder het genot van een drankje en heerlijke beats van de muziek. Het unieke aan deze loungebar is dat je over het zwembad uitkijkt naar de fraai verlichte Burj Khalifa.

Hoe lang dat dit uitzicht nog onverstoord is, is niet bekend. Er ligt nog een kavel grond naast het Shangri-La hotel dat bebouwd kan worden. Indien hier een hoger gebouw komt te staan dan zou het nu zo betoverende uitzicht weleens grotendeels verstoord kunnen worden.

Gevarieerd publiek

Het publiek dat ikandy bezoekt, is zeer gevarieerd. Een redelijk groot deel van de bezoekers komt uit het hotel. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de twintig en veertig jaar. Dat betekent overigens niet dat je hier als veertiger of vijftiger niets te zoeken hebt. Het gros van de bezoekers is echter onder de veertig jaar.

Men schenkt een redelijk ruime selectie aan dranken. Er zijn echter plekken in Dubai waar je veel meer keuzen hebt. Ik zou niet speciaal naar het Shangri-La hotel gaan om ikandy te bezoeken. Als gast van het hotel is het echter een plek waar je zeker een drankje (of meer) zou moeten gaan drinken. Al was het alleen al om de fraaie setting. Zelf dronk ik hier in april 2014 een prima klaargemaakte Gin Fizz.

Praktische informatie

Ikandy Ultralounge is gevestigd in hotel Shangri-La Dubai en is dagelijks geopend van 18:00 tot 02:00 uur. De dresscode is ‘smart casual’ en reserveren kan via f&breservations.sldb@shangri-la.com.