Sluiten

Pier 7

Pier 7 is een restauranttoren in de Dubai Marina. Pier 7 is door middel van een overdekte loopbrug verbonden met de Dubai Marina Mall. In Pier 7 zijn zeven restaurants gevestigd met uiteenlopende keukens. Ze hebben één ding gemeen en dat is dat ze stuk voor stuk tot de betere restaurants van Dubai behoren. Geen Michelinsterren, maar wel hoge kwaliteit maaltijden in een sfeervolle setting. Ieder restaurant beslaat een hele verdieping. De slogan van de culinaire toren is ‘7 Ways To Dine’. Dit is een zinspeling op de uitdruk ‘7 Ways To Die’.

Als het weer het enigszins toelaat dan zouden we zeker aan willen raden om een tafeltje buiten te reserveren. Het prachtige uitzicht over de Dubai Marina krijg je er dan immers gratis bij.

Bereikbaarheid

Pier 7 ligt bij de Dubai Marina Mall, nabij Al Masra Street. Je kunt het beste eerst naar de Dubai Marina Mall reizen om vervolgens via de loopbrug in enkele minuten tijd Pier 7 binnen te wandelen. De Dubai Marina Mall is bereikbaar met de auto (parkeren in parkeergarage), tai, metro (station Dubai Marina of Jumeirah Lake Towers), tram (halte Dubai Marina Mall) en watertaxi of waterbus (station Dubai Marina).

bekijk locatie in Google Maps

Reviews van restaurants in Pier 7

kebab bij Abd El Wahab

Abd El Wahab

Het Libanese restaurant Abd el Wahab behoort al jarenlang tot onze favoriete restaurants in Dubai. Wie van de Libanese keuken houdt en van een mooi uitzicht wil genieten die is daar prima op zijn/haar plaats.

bekijk review
Review restaurant Asia Asia

Asia Asia

Asia Asia is gespecialiseerd is in de Aziatische keuken. Ze hebben geen specifieke Oosterse keuken als specialiteit, maar serveren gerechten uit verschillende landen.

bekijk review