Sluiten

All inclusive in Dubai

Aan het begin van deze eeuw was er helemaal geen all inclusive hotel te vinden in Dubai. Het toerisme zoals we dat nu kennen stond toen nog in de kinderschoenen. Hotels bevonden zich toen vooral in het Deira, Bur Dubai en in het gebied dat toen bekend stond als Jumeirah Beach. Het Burj Al Arab Hotel en het Jumeirah Beach Hotel waren de vlaggenschepen van het hotelaanbod in Dubai. Inmiddels is Dubai uitgegroeid tot een van de populairste toeristische bestemmingen ter wereld. Het toerisme in Dubai is niet alleen in omvang gegroeid, het is ook met de hedendaagse vraag naar vakanties mee geëvolueerd. Daardoor heeft het all inclusive toerisme zijn intrede gemaakt in Dubai en is de vraag naar all inclusive vakanties in Dubai alsmaar aan het toenemen.

Beperkt beschikbaar in Dubai

Nog steeds is de verhouding van all inclusive hotels ten opzichte van reguliere hotels in Dubai van een ander niveau dan op veel andere topbestemmingen. Waar langs de Turkse kust een groot deel van de hotels op basis van all inclusive aangeboden worden, daar blijft het marktaandeel van deze geheel verzorgde vakanties steken op en paar procent van het totaalaanbod.

Je mag stellen dat het aanbod van all inclusive hotels in Dubai toeneemt, maar nog steeds beperkt is. De vraag neemt in dit geval sneller toe dan het aanbod.

Alcohol

Het schenken van alcohol is in Dubai gelimiteerd. De alcohollicenties in Dubai zijn prijzig, wat de prijzen voor alcoholische dranken opvoert. In de all inclusive resorts in Dubai zijn alcoholische versnaperingen meestal wel inbegrepen in het all inclusive pakket. Sommige all inclusive hotels hanteren restricties met betrekking tot alcohol of vragen er geld voor. Het is belangrijk om te controleren of het resort waar je naartoe wilt een alcohollicentie heeft en wat de voorwaarden zijn, mocht je het nuttigen van cocktails, biertjes of andere alcoholische dranken belangrijk vinden tijdens je verblijf in Dubai.

All inclusive hotels

Sommige hotels in Dubai zijn complete all inclusive hotels, waar je alleen vakantie kunt vieren op basis van een all inclusive verzorging. Er zijn ook hotels in Dubai die een all inclusive-pakket als optie aanbieden. Op die manier hoef je jezelf geen zorgen te maken over de eindafrekening bij het uitchecken. In Nederland zijn er een paar touroperators die Dubai vakanties op basis van all inclusive aanbieden of waar je dat als optie erbij kunt boeken. Bij Tui, de Vakantiediscounter en D-Reizen kun je all inclusive vakanties naar Dubai boeken.

Top

5 all inclusive hotels in Dubai

 1. Riu Dubai
  Riu Dubai

  In korte tijd is Riu Dubai tot het populairste all inclusive resort van Dubai uitgegroeid. Een heerlijk strand, aangename zwembaden en een uitgebreide all inclusive service zorgen voor een topvakantie!

  Bekijk info en prijzen
 2. W Dubai
  W Dubai

  Hotel W Dubai is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Dit hippe hotel van de Westin-keten scoort een gemiddelde beoordeling van een 9,6. Jong, oud, stellen en gezinnen... iedereen is lovend over dt hotel.

  Bekijk info en prijzen
 3. Grand Hyatt Dubai
  Grand Hyatt Dubai

  Centraal gelegen, van alle gemakken voorzien en genieten aan heerlijke zwembaden. Dat beschrijft het geliefde Grand Hyatt Dubai het beste. Nu te boeken op basis van all inclusive!

  Bekijk info en prijzen
 4. Westin Mina Seyahi
  Hotel The Westin Mina Seyahi Beach Resort en Marina

  In het The Westin Mina Seyahi Beach Resort beleef je een vakantie waarbij je jezelf waant in het sprookje van 1000-en-1 nacht. Het all inclusive pakket maakt het verblijf in dit luxe droomhotel betaalbaarder dan ooit.

  Bekijk info en prijzen
 5. Rixos the Palm
  Bewaren Rixos the Palm

  Topverzorging in een tophotel, dat mag je verwachten in Rixos the Palm Dubai Hotel and Suites. Met een verblijf in het vijfsterren hotel op het bekende palmeneiland in Dubai leg je jezelf echt even in de watten.

  Bekijk info en prijzen